Yeni Üyelik Şifremi Unuttum Üye GirişiBize Ulaşın Müşteri Hizmetleri (+90) 212 415 99 21     GSM (+90) 549 714 34 21 Sizi Arayalım Yardım Sepetiniz (0)
Ergin Çocuk Oyun Eğlence Ve Organizasyon
Ürün Ara

Airsoft Oynarken Kullanılması Gereken Ekipmanlar

Airsoft Oynarken Kullanılması Gereken Ekipmanlar

Balistik Gözlük

Airsoft oynarken kullanılması gereken en önemli ekipmanlardan biri de balistik gözlüktür. Daha önceki yazılarımızda bahsettiğimiz gibi airsoft oynarken ciddi ve hayati bir yaralanma söz konusu değildir fakat dikkatsiz yapılan bir atış sonucu boncukların sekmesi veya direkt göze hedef alınan atışlardan sonra geçici görme kaybı gibi yaralanmalar olabilir. Bunlardan korunmak için de mutlaka oyuncuların balistik bir gözlük tercih etmeleri gerekmektedir. Türkiye'de en rahat bulabileceğiniz markalar Revision veya Swiss Eye'dır. ESS veya MIL-TEC gibi markalar da mevcuttur fakat bunları Türkiye'de kolayca bulmanız mümkün olmayabilir. Ayrıca aldığınız bu gözlüklerin tavsiye edilen kullanım süresi genellikle bir yıldır. Daha uzun süre kullanımda istenilen sonuçları vermeyebilir.

AEG(Auto Electric Gun)

Airsoft oynarken olmazsa olmaz ise iyi bir AEG'dir. İlk oyuncağınızı alırken çok pahalı ve yüksek kalitede ürünlerden ziyade daha ekonomik ürünleri almanızı öneririz.  Farklı modellerden ziyade daha standart modelleri kullanmalısınız çünkü ilk kullanımınızda hangi oyuncak ile rahat edeceğinizi bilemeyeceğinizden kendinize en uygun modeli bulana kadar standart modeller sizin için daha uygun olacaktır. Türkiyede daha rahat bulabileceğiniz ve aynı zamanda yedek parça açısından da sıkıntı yaşamayacağınız G&G markası sizin için ideal olabilir ama bunun dışında ICS, AMOEBA, CYMA, GBB gibi markalar da mevcuttur.

Şarjör

Oyun kalitenizi değiştirecek bir diğer ekipman da şarjörlerdir. Aldığınız AEG içinden high-cap şarjörler çıkacaktır fakat hem atış yaparken kurması hem de hareket ederken çıkartacağı ses bir süre sonra sizi çok rahatsız edebilir bu yüzden ek olarak bir de mid-cap veya low-cap bir şarjör edinmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Bunların tek dezavantajı high-cap şarjörlere göre daha kısa sürede değişim yapacak olmanız fakat bu da yine sizin için oyunun gerçekliğini arttıracaktır. Herhangi bir marka önermemekle beraber alım yaparken en iyisi 5li paketler halinde almanızdır.

Pistol

Oyun sırasında güvenli atış yapabilmeniz ve AEG'nizin şarjörü bittiğinde değiştirip vakit kaybetmek yerine hızlı bir şekilde pistolü çekip atış üstünlüğü sağlayabilirsiniz. Ayrıca kapalı bir alanda ve daha gerçekçi bir simülasyonda oynuyorsanız bina içlerinde de rahat hareket ederek üstünlük sağlamak amacıyla kullanabilirsiniz.

SON EKLENEN DİĞER BLOGLAR

Airsoft Oynarken Uyulması Gereken 10 Temel Kural

Airsoft Oynarken Uyulması Gereken 10 Temel Kural

Oyuncular arasından her takım için birer kaptan ve yardımcı kaptan seçilmelidir. Kaptanlar aynı zamanda oyun boyunca hakemlik yapıp oyunu yönlendireceklerdir
20 Eylül 2017 Çarşamba
Airsoft Oynamak için Yaş Sınırı Var mı

Airsoft Oynamak için Yaş Sınırı Var mı

irsoft satışı yaparken profesyonel olarak 18 yaşın altındaki oyunculara kesinlikle satış yapmıyoruz ve satılmasını da önermiyoruz.
18 Eylül 2017 Pazartesi
Airsoft Nerelerde Oynanır

Airsoft Nerelerde Oynanır

Airsoft, bu oyun için özel olarak tasarlanmış poligonlarda yine aynı şekilde özel olarak tasarlanmış hedef tahtalarıyla oynanabilir.
15 Eylül 2017 Cuma
Airsoft Türkiye`de Yasal Mıdır

Airsoft Türkiye'de Yasal Mıdır

Airsoft silahların temel olarak ne olduğunu anlatarak bu konuya açıklık getirebiliriz.
06 Eylül 2017 Çarşamba
Play Home Güvenli Midir

Play Home Güvenli Midir

Play Home'da bizim için en önemli olan şey, çocuklarımızın ebeveynlerinden bağımsız bir şekilde oynarken hem bireyselliklerinin tadını çıkarması hem de güvenli bir ortamd
16 Ağustos 2017 Çarşamba
Ergin Oyun Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri
©2008,2024 erginoyun.com Ergin Oyun Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri Resmi Web Sitesidir.

İletişim Bilgileri

Yönetim Ofisi
Seyitnizam Mah. Mevlana Cd. No:92/1G KİPTAŞ Çarşı Zeytinburnu / İstanbul

Telefon : (+90) 212 415 99 21
Fax       : (+90) 212 415 99 21
Gsm      : (+90) 549 714 34 21
E-Posta : info@erginoyun.com
Web      : www.erginoyun.com

Numaranızı Yazın Sizi Arıyalım